Zondag Septuagesima

Eredienst

Dienst

Zondag Septuagesima

Op deze zondag zijn we ‘nog maar’ 9 weken van Pasen verwijderd. Daarom heet deze zondag de ‘zondag septuagesima’. Dit las u vorige week ook bij het nieuws voor die zondag. Dat was echter een weekje te vroeg…… daarom gaan we nu in de herhaling…. Het Latijnse woord ‘septuagesima’ betekent ‘zeventigste’. Vandaag begint de voorbereiding voor de veertigdagentijd.

Fysiek geen toegankelijke dienst

Helaas zijn onze diensten momenteel niet meer fysiek toegankelijk. Zie hiervoor het bericht op de website en/of de nieuwsbrief.

kerkdienstgemist.nl

De dienst wordt uitgezonden op kerkdienstgemist.nl en kan daar ook worden teruggekeken. De laatste weken zijn er soms wat moeilijkheden om kerkdienstgemist te bereiken. Dat komt door het grote aantal personen dat in Nederland op ongeveer hetzelfde tijdstip als wij een digitale dienst willen bekijken. We hopen dat kerkdienstgemist het probleem inmiddels heeft opgelost. Mocht dat nog niet zo zijn: blijft u volhouden – de afgelopen weken was het probleem steeds rond ongeveer 10.10 uur voorbij.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die (ook) voor deze zondag geldt staat in vindt u (vanaf 23 januari) in de linkerkolom. Om de nieuwsbrief volledig te kunnen lezen moet u zijn ‘geregistreerd’ en ‘ingelogd’.

Bent u nog niet geregistreerd: u kunt dat eenvoudig doen via deze link. Als geregistreerde (en ingelogde) leest u namelijk ook alle nieuws die ‘privacygevoelige elementen bevat’. Soms melden gemeenteleden dat zij de ‘versie voor gemeenteleden’ niet kunnen zien – hoewel zij zijn ingelogd. Dan is het noodzakelijk om even ‘de pagina te vernieuwen’ – het geheugen van uw computer laat u dan namelijk nog een ‘oude’ pagina zien.

Collecten

Denkt u ook vandaag aan de collecte. Die zijn op deze dag voor Eredienst en diaconie (1), ons eigen jeugdwerk (2) en de ZWO-commissie (uitgang). Een QR-code om aan de collecte bij te dragen vindt u in de nieuwsbrief.

Kerkblad online

Lees hier online de tekst van het openbare gedeelte van het kerkblad. Om het gehele kerkblad te kunnen lezen moet u geregistreerd zijn als lid van onze gemeente en zijn ingelogdl

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Wezenzondag
Erediensts
Hemelvaartsdag 2021
Eredienst.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.