Zondag ná Prinsjesdag

Eredienst. Voorbereiding Heilig Avondmaal.

Dienst

Zondag ná Prinsjesdag

Afgelopen zondag hebben we onze kinderen weer begroet in de kerkdienst. Het was een feest hen weer te kunnen verwelkomen. We zetten zo een volgende stap op de uit-corona-tijd-ladder. Deze zondag zijn we al weer bijna aan het einde van september aangekomen – Prinsjesdag is inmiddels voorbij en de economische/politieke plannen voor het komend jaar ontvouwd. Wat zal het kerkelijk leven ons brengen?

Welkom: live of via kerkdienstgemist.nl

Voor deze zondag geldt natuurlijk net als op andere zondagen: hartelijk welkom in De Spil. Als u deze dienst (nog) niet ‘live’ wilt meemaken, dan kunt u die uiteraard ook ‘real’ bekijken of later nog eens nazien op kerkdienstgemist.nl

Zingen

Er wordt weer gezongen in de eredienst – voorlopig alleen nog het intochtslied en het slotlied, maar het is een begin!

Dienst bijwonen?

Als u bij de dienst aanwezig wilt zijn, moet u zich daarvoor aanmelden. Dat kan via aanmelden@sow-kudelstaart.nl of telefonisch op nr. 06 – 46 27 49 49.

Wij wijzen erop dat de rijdienst ook beschikbaar is. Als u van die rijdienst gebruik wilt maken, moet u dat bij uw aanmelding aangeven. Wij proberen dat dan ook uit te voeren. Als dat niet lukt, wordt dat natuurlijk met u besproken.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief wordt in de loop van 19 september op dit blad geplaatst. Kijkt u maar eens in de linkerkolom. Om de nieuwsbrief volledig te kunnen lezen moet u zijn ‘geregistreerd’ en ‘ingelogd’. Bent u nog niet geregistreerd: u kunt dat eenvoudig doen via deze link. Als geregistreerde (en ingelogde) leest u namelijk ook alle nieuws die ‘privacy-gevoelige elementen bevat’.

Collecten

Denkt u ook deze zondag weer aan de collecte?  De rondgangen voor deze week zijn: Eredienst & diaconie(1), PKN-collecte voor de Vredesweek (2) en ZWO-commissie (uitgang). Er is ook weer een ‘live-collecte’. Die wordt gehouden in de vorm van drie schalen die u bij de uitgang van de kerkzaal aantreft.

Lees meer informatie over de collecten.

Kerkblad online

Lees hier online het kerkblad voor deze zondag (zonder het persoonlijk nieuws).

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Eerste adventszondag
Eredienst.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.