Zondag Bijzondere Dienst

Héle speciale dienst. Het is vandaag ook Israel-zondag

Dienst

Zondag Bijzondere Dienst

STOF TOT NADENKEN

Heer, maak mij ervan bewust, dat leven een genade is. (Toon Hermans)

Kerkdienst: fysiek en online

Deze zondag is héél bijzonder. Nieuwsgierig geworden ?? Klik hier om bijzonderheden te zien. Écht een aanrader om deze zondag naar De Spil te komen. Deze dienst is uiteraard fysiek toegankelijk.

De eerste zondag in oktober is het in de Protestanse Kerk Nederland ook Israëlzondag. Op deze zondag wordt (extra) aandacht besteed aan de plaats van Israël in Gods plan.

Weet u welkom ! Juist ook de jongeren zijn welkom om dit mee te maken. Komen hoor !!!!

Uiteraard blijven onze diensten ook online te beluisteren. Dat kan via kerkdienstgemist.nl

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief voor deze zondag zal (vanaf 1 oktober 2022 a.s.) in de linkerkolom van deze pagina worden geplaatst.

Collecten

De collecte kunt u uiteraard digitaal overmaken, maar ook tijdens de eredienst zal weer worden gecollecteerd. De collecte is bestemd voor: Eredienst en Diaconie (1), Kerk en Israel (PKN) (2) en ZWO (3). U kunt aan de collecte bijdragen door overmaking van een bedrag op het bankrekeningnummer van onze gemeente (NL62 INGB 0005 7820 44).

Het kan ook makkelijker (via uw smartphone) – door onderstaande QR-code te scannen…. en zo een bedrag te betalen.

Geldig t/m 17 oktober 2022

Kerkblad online

Lees hier online de tekst van het openbare gedeelte van het kerkblad. Om het gehele kerkblad te lezen dient u te zijn geregistreerd en moet u ook zijn ingelogd. Dan vindt u de tekst van het gehele kerkblad op de pagina ‘Media’.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Oecumenische Dienst
Thema: Het Zout der Aarde zijn.
ZWO - dienst
Eredienst met speciale aandacht voor het ZWO-project Elizayo.
Zondag Quinquagesima
Vandaag is de eerste Lijdenszondag.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.