Zomeravond concert in Het Lichtbaken

Zomerconcert in Het Lichtbaken.

Bericht

Zomeravond concert in Het Lichtbaken

Op Vrijdag 30 juni 2023 wordt er weer een concert gegeven in Het Lichtbaken te Rijsenhout. Het concert begint om 20.00 uur.

Het zomeravond concert wordt gegeven door Gert van Hoef op het orgel en op de piano.

Gert van Hoef treedt meestal zo’n 2 keer per jaar op in Het Lichtbaken. Zijn concerten blinken uit door geweldig orgelspel en vrolijke noten vanaf de piano.

Halverwege het concert wordt u uitgenodigd om een geurig bakje koffie of een kop thee te drinken. Ook voor een koekje wordt gezorgd.

Tegen het einde van het concert nodigt Gert u uit om een lied te kiezen. Van de opgegeven liederen maakt Gert vervolgens een prachtige muzikale improvisatie ter afsluiting van het concert.

U wordt hierbij van harte uitgenodigd om dit concert te bezoeken. U zult er van genieten !!

Het Lichtbaken is gevestigd op de Aalsmeerderweg 751 (in de Haarlemmermeer nabij de Bennebroekerweg) te Rijsenhout. Er is ruimte genoeg om te parkeren.

Indien u hier klikt kunt u de flyer op uw gemak bekijken.

Nadere informatie kunt u krijgen bij Johan van der Zwaard. Bij Johan kunt u ook de toegangskaarten ad € 12,50 bestellen.

Fijne avond.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Gemeente-avond
Nader nieuws over de Gemeenteavond op 30 mei a.s.
Zuid Afrikaanse kerkdiensten in De Spil
Gordon's Bay, Zuid-Afrika
Grote uitverkoop van boeken enzo uit de BOEKENHOEK
Antiquariaat in De Spil
BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.