Zing een lied

Kettinglied wordt Keuzelied

Bericht

Zing een lied

Kettinglied wordt keuzelied

Vanaf zondag 23 april starten we de dienst weer met een lied, uitgekozen door een gemeentelid, het Keuzelied.

We vragen gemeenteleden uit verschillende groepen hun lied op te geven. Dat kan bijvoorbeeld een wijkteam zijn of een gespreksgroep, maar ook kinderen van de nevendienst of de groep kosters.

De éne week zal het een lied via de beamer kunnen zijn, een volgende keer met begeleiding van orgel of piano. Een verrassing is het als u zelf het lied (voor)zingt of begeleidt, maar dat is natuurlijk geen voorwaarde.

Kunt u niet wachten tot u aan de beurt bent en wilt u graag een lied opgeven? Neem dan contact op met één van ons! Een motivatie is leuk, maar hoeft niet. Op deze manier wordt de veelkleurigheid van onze gemeente meer zichtbaar in de wekelijkse zondagsdienst.

Simone van Heemskerk en Anja Vermeulen

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Grote uitverkoop van boeken enzo uit de BOEKENHOEK
Antiquariaat in De Spil
Zuid Afrikaanse kerkdiensten in De Spil
Gordon's Bay, Zuid-Afrika
Avondmaalsproject voor BARDO
Avondmaalscollecte 2023 bestemd voor Hospice Bardo. Zondag 25 juni 2023 is er weer Heilig Avondmaal.
Gemeente-avond
Nader nieuws over de Gemeenteavond op 30 mei a.s.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.