Workshop Kerstster maken

Creatief met Kerst

Activiteit

Workshop Kerstster maken

Vroeg donker, koud en nat weer; het liefst blijf je binnen ! Wij zeggen: hoogste tijd om met elkaar iets moois te maken om toe te leven naar de Kerstdagen.

Daarom organiseren we op dinsdagavond 12 december een Kerstworkshop.

We nemen de ster van Bethlehem als voorbeeld en gaan er een (of twee!) vouwen, knippen en plakken van papieren zakjes. Lichtjes erin en klaar ! Niet te moeilijk, maar het resultaat mag gezien worden.

De workshop is geschikt vanaf de tienerleeftijd tot wanneer je je nog creatief en vaardig genoeg vindt.

Plaats en tijd : de kerkzaal van de Spil, start  van de uitleg is om 19.30 en ongeveer 20.30 ronden we af met koffie en thee en wat lekkers.

Inschrijven voor deze workshop kan via de lijst die in de hal van de kerk ligt of via het mailadres: joke.van.leeuwen@sow-kudelstaart.nl.

Vermeld je naam en telefoonnummer en met hoeveel personen je komt. Kosten van deze activiteit: € 2,50.

Als commissie zorgen we voor de basismaterialen, Neem zelf een goede schaar en een lijmstift mee.

Dus: ga mee, doe mee!

Hartelijke groet en tot dinsdag de 12e !!

De commissie Vorming en Toerusting

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Voortgang na de Gemeente-avond op 2 november
De toekomst van onze gemeente.
DE SPILGROEP
Samen praten, samen doen.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.