Weer fysieke diensten mogelijk

Vanaf D.V. zondag 6 juni

Bericht

Weer fysieke diensten mogelijk

Komende zondag, op D.V. 6 juni a.s. hopen we weer een eredienst te houden die toegankelijk is voor gemeenteleden. Door de toegenomen vaccinatiegraad (die elke dag nog verder toeneemt) en het afnemende aantal besmettingen komen we sneller uit de lockdownperiode dan eerder nog werd gedacht.

Toegang voor 50 mensen

Volgende week zondag (vanaf 6 juni) mogen er 50 (vijftig) personen bij een dienst aanwezig zijn. Kinderen jonger dan 13 jaar tellen niet mee voor de bepaling van dat aantal. En bij dat aantal van 50 tellen ook de dienstdoende ambtsdragers, kosters, leden van het coronateam en technici niet mee. Afstand houden blijft uiteraard ook nog noodzakelijk – de anderhalvemetermaatregel geldt nog steeds. U wordt daarom ook nog steeds door leden van het coronateam naar uw zitplaats begeleid (u mag die nog niet zelf uitzoeken).

Aanmelden verplicht

Om dat logistiek allemaal in goede banen te kunnen leiden is het voorlopig ook nodig dat u zich voor een dienst aanmeldt. Dat kan, zoals voorheen ook al gebruikelijk was, op het e-mailadres ‘aanmelden@sow-kudelstaart.nl’. (uiteraard maken de aanhalingstekens geen deel uit van het e-mailadres….) U kunt u ook telefonisch aanmelden bij de dienstdoende kerkrentmeester. Voor de dienst van 6 juni is dat Hans van Leeuwen (06 – 40 41 79 02). Het dragen van een mondkapje is verplicht. U mag dat mondkapje wel afdoen als u op de u toegewezen plaats zit.

Plaatjes en Spreuken - Volg jij Plaatjes en Spreuken al? Zeker waard! 😄❤️  | Facebook

Nog niet alles is duidelijk

Het is nog niet duidelijk of we ook ‘koffie kunnen drinken’. Daarover ontstaat binnenkort duidelijkheid. Dat geldt ook voor ‘zingen in de dienst’. Daarover wordt binnen enkele dagen een nieuw advies verwacht van de PKN-organisatie

We hopen dat u de weg naar De Spil weer weet te vinden en dat we elkaar binnenkort weer fysiek mogen begroeten.

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Omzien naar elkaar
Belangrijker dan ooit.
Collectes online-kerkdiensten
Oproep om de collectes niet te vergeten....
Krijg meer informatie via deze website...
over contacten met uw kerk tijdens de Coronocrisis.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.