Watoto kinderkoor in Kudelstaart

U wilt dit niet missen.

Activiteit

Watoto kinderkoor in Kudelstaart

Op dinsdag 14 mei a.s. ,om 19.00 uur is er een optreden van het Watoto kinderkoor in De Spil.
Dit optreden is LIVE te volgen via de stream

De entree is vrij. Wel wordt er een collecte gehouden, de opbrengst daarvan is voor de Watoto-organisatie. Ook kunt u donateur worden van de organisatie of wat ‘merchandise’ kopen, maar dat is helemaal aan u.

Wat is het Watoto-kinderkoor?

Een koor met eigentijdse gospel en traditionele Afrikaanse ritmes dat het verhaal brengt van Gods levensveranderende liefde.

De productie die dit jaar door het koor wordt verzorgd heet ‘Better days – there is hope’.

Ieder kind in het koor heeft een of beide ouders verloren door oorlog of ziekte. Ze wonen in een Watoto dorp. Deze ervaring is voor de kinderen van onschatbare waarde. Ze leren sociale vaardigheden, doen levenservaring op en krijgen de kans om de wereld te zien. Als leiders hebben ze deze vaardigheden nodig.

Wat is Watoto?

Watoto is een kerk die is opgericht in 1984 in Oeganda. De organisatie biedt een breed pakket van hulpverlening. Het werk is ontstaan vanuit een reactie op het schrikbarende aantal wezen en kwetsbare vrouwen in Oeganda.

Watoto redt mensen en brengt nieuwe leiders groot, die op hun beurt weer bijdragen aan de opbouw van hun land (Rescue –Raise –Rebuild). Het Watoto-model omvat lichamelijke en medische zorg –o.a. HIV/AIDS behandeling -scholing -zowel basis-als voortgezet onderwijs -, traumazorg en geestelijk opvoeding.

Watoto brengt een nieuwe generatie Afrikaanse leiders groot. Watoto biedt academisch onderwijs en geeft les in praktische vaardigheden. De doelstelling is het grootbrengen van verantwoordelijke christenen, met integriteit en morele waarden, die een productieve bijdrage leveren aan hun samenleving.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

JEUGDKAMPEN 2024
De leukste week van het jaar: Jeugdkampen 2024

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.