Wandelen in Spanje

Samen op de loop van 8 mei t/m 17 mei 2023

Activiteit

Wandelen in Spanje

Laat uw kans niet lopen – ga wandelen

Vanuit Leimuiden organiseren Petra Verschoof (u weet wel: onze kerkelijk werker voordat ds. Strydom Bruwer er was) en haar man ds. Jelis Verschoof een groeps-wandelvakantie naar Santiago de Compostella.

Natuurlijk wordt niet het hele stuk vanuit Leimuiden gelopen – het gaat om de laatste 100 km. Dat stuk wordt gelopen van 8 tot en met 17 mei 2023. Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor gemeenteleden uit Kudelstaart, die willen meewandelen.

Van dag 2 t/m dag 9 is de gemiddelde wandelafstand van de Pelgrimsroute 15 km per dag. De bagage wordt vervoerd per bus en hoeft niet op de rug te worden meegedragen.

Er zijn 3 hotelaccommodaties: aan het begin van de route, halverwege en vlak voor Santiago. Op dag 9 is er ‘s middags gelegenheid om Santiago de Compostella te ontdekken. Op dag 10 is de terugvlucht.

Wilt u informatie? Mail naar: pverschoof@solconmail.nl. Het is een tocht voor jong en oud. Natuurlijk moet u nog wel een klein beetje fatsoenlijk ter been zijn, maar het is niet nodig dat u nog de gesteldheid hebt ‘van een jonge hinde’.

Als u de tocht volbrengt krijgt u ook een heus ‘pelgrimscertificaat’

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Inloopochtend in De Spil
Een lekker kopje koffie met elkaar drinken en onderwijl een kaartje schrijven.
Otterlo Jeugdkampen
Eerste kamp naar Otterlo !!!!!
PLUSDIENST voor ons allen
Met Judith v.d. Vis. Kom je ook (weer) ?
EO - Jongerendag
In AHOY te Rotterdam.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.