Vakantie 2024 al in zicht !!

Wie verre reizen doet heeft veel te verhalen.

Bericht

Vakantie 2024 al in zicht !!

Groepsreizen met inhoud

In het komende jaar hopen Petra en ds. Jelis Verschoof uit Leimuiden weer enkele reizen met diepgang te organiseren. Reizen die zeer geliefd zijn – bij Leimuidenaren, maar ook bij Kudelstaarters en anderen…..  Er staan vooralsnog twee reizen op het programma.

De eerste is een achtdaagse groepsrondreis om Ierland te ontdekken. Ierland is het land van de adembenemende landschappen, de rijke historie en het Keltisch Christendom. Wel eens gehoor van St. Patrick? Weet u wat zijn drijfveren waren? U komt het nu te weten. U maakt een ‘Evensong’ mee in de St. Patrick-kathedraal en gaat mee op ontdekkingsreis langs eeuwenoude kerken, kastelen, prachtige tuinen, kleurrijke vissersdorpjes, over groene heuvel en langs de hoogste kliffen.

De retourvlucht is naar Dublin. Er zijn hotels op vier verschillende locaties. De kilometers worden per touringcar overbrugd. De reis is van 10 tot en met 17 juni 2024.

De tweede reis is een negendaagse wandelvakantie van Porto naar Santiago de Compostella. Deze reis is eind september – begin oktober 2024.

Al eeuwenlang trekken pelgrims te voet vanuit het noorden, zuiden, oosten en westen naar Santiago de Compostella. Eind september 2024, als de wijngaarden verkleuren en de hitte van de zomer voorbij is, loopt de wandelvakantie via de zuidelijke route, de Camino Portugues met als einddoel Santiago. Vanuit Porto in Portugal wandel je langs ruige kliffen en over middeleeuwse bruggetjes naar stokoude dorpjes in het Spaanse Galicië waar de pelgrims ’s avonds samenkomen.

De wandelreis start in het prachtige Portugese Porto met eerst een stadswandeling als toepasselijke opwarmer voor de pelgrimage. Na een transfer naar het Portugese vestingstadje Valença do Minho begint de voettocht. Onder meer via Redondela, Pontevedra, Caldas de Rei en Padrón naar Santiago. Deze route is minder bekend dan de Camino Frances vanuit het oosten, maar ook hier worden we als reiziger overal gastvrij onthaald. Wie gaat er mee en zegt: veters vast en vamos! (= laten we gaan)

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Omzien naar elkaar
Omzien naar elkaar
Avondmaalsproject 2024
Stichting Vrienden van 't Kloosterhof
40 jaar ten dienste van SOW techniek
SOW Techniek
BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.