Uit de boekenhoek

Een besteller is sneller...

Bericht

Uit de boekenhoek

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om de boekenhoek open te stellen. Dit wil echter niet zeggen dat er niets besteld zou kunnen worden. Wij bieden nog steeds de mogelijkheid dat, als u een boek, of iets anders zou willen bestellen, om dat via e-mail of telefoon te doen.

Dan zorgen wíj ervoor dat het bij u wordt bezorgd met een notitie hoe u kunt betalen. Wij proberen u op deze manier zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Zeker ook omdat Pasen er aan komt (begin april) en daarvoor ook de nodige boekjes voor de veertigdagentijd uitkomen.

Genadetijd

Het boek “Genadetijd” (dagboekje voor 40 dagentijd) van Iwan en Leantine Dekker. Een oud woord in een nieuw jasje. Een boekje om met jong en oud aan tafel te gebruiken of juist om zelf op weg te gaan. Prijs € 7,99.

God woont bij Zijn volk

Tevens noemen wij u het boek “God woont bij Zijn volk” ad € 9,50 van Hanna Holwerda. Leef als gezin samen toe naar Pasen. Een boekje waarbij de lijnen ontdekt kunnen worden die van de tempel- en tabernakeldienst lopen naar Jezus en het offer dat Hij bracht op Golgota. Elke dag een bijbeltekst, en doe- en denkopdrachtjes voor verschillende leeftijden.

Rode draad door Christelijke feesten

Tot slot brengen wij het volgende boek onder de aandacht: “Rode draad door Christelijke feesten” van Ingrid Plantinga ad € 10,00 wordt als uniek omschreven. Samen in het gezin de christelijke feesten in perspectief zetten, ontdekken wie God is en hoe zijn reddingsplan door de feesten heen duidelijk wordt. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere titels, dan horen wij het graag!

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Kindermomenten
Wekelijks een kindermoment bij de kerkdiensten.
Krijg meer informatie via deze website...
over contacten met uw kerk tijdens de Coronocrisis.
Predikantsvacature
Bent u of kent u de nieuwe voorganger van onze gemeente?
Gebruik website
Bent u lid? Meld u dan vandaag nog aan!

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.