Telefooncirkel

Laten we met elkaar kans op eenzaamheid bestrijden.

Bericht

Telefooncirkel

Helaas is het noodzakelijk gebleken dat er in deze coronacrisis weer nieuwe en ingrijpende maatregelen genomen moeten worden. Nog meer beperkingen en voor ons als gemeente, minder bezoek en meer kans om je enigszins alleen te voelen. Ds. Mirjam Vermeij en wij, de coördinatoren, proberen iets op te zetten om elkaar via de telefoon te ontmoeten.

Kringgesprek

Ons idee is om een telefoonlijn te starten om elkaar te bellen in de vorm van een kringgesprek. Het kan zo helpen om even van je af te praten of gewoon even een andere stem te horen. Na alles wat er al gebeurd is, is het voor ons allen toch weer even slikken. 

Hoe?

Wij stellen voor om  u te bellen om met u een gesprekje te hebben en u belt vervolgens een  door uzelf gekozen persoon en vraagt hem/haar na een gesprek hetzelfde te doen om zo de kring steeds groter te maken.

U kunt ook zelf met ons contact opnemen, schroom niet dat te doen.

Uw coördinatoren

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Wisseling van ambtsdragers
Namen indienen door gemeenteleden
Paasproject 2e zondag van de veertigdagentijd
De voetwassing.
Omzien naar elkaar
Belangrijker dan ooit.
Kinderlied komende zondag 7 feb.
Het brand en het schijnt, het vlamt en verspreidt,

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.