Stichting Eliza Yo

Geef ze een toekomst !

Bericht

Stichting Eliza Yo

ElizaYo

Stichting ElizaYo deelt de droom van de plaatselijke Helderbergkerk en andere betrokkenen, die in de wijk “Beverley Hills” in Strand (Kaapstad, Zuid-Afrika) de handen in één hebben geslagen. Samen met de stichting zijn zij verantwoordelijk voor een leer-werkproject met als doel om de vele kansarme jongeren in de wijk toekomst te bieden. Want door gebrek aan scholing, verslavingen, armoede en geweld komt 70% van deze jongeren in de prostitutie of criminaliteit terecht. Om de vicieuze cirkel waarin ze leven te doorbreken, is het leer-werkproject ElizaYo (toekomst) opgezet waardoor deze kansarme jongeren weer toekomstperspectief hebben en hun dromen kunnen dromen.

Vanuit het geloof dat God mensen de opdracht en de bewogenheid geeft om in liefde om te zien naar anderen dichtbij en ver weg, wil stichting ElizaYo haar steentje bijdragen aan dit mooie project. Dat is vooral financiële steun maar ook andere vormen van steun om het project een steuntje in de rug te geven zijn denkbaar.

Vanuit Nederland verblijven Herman en Henrien Lindhout en hun gezin voor langere tijd in Zuid-Afrika om het project, onder verantwoordelijkheid van Helderberg Uitreik, vorm te gaan geven, op te gaan zetten, uit te breiden en te continueren.

Kijkt u eens op de website : www.elizayo.nl

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

(GROEI-)GROEPEN IN KUDELSTAART
Groeigroepje van 3 maar dat worden er meer !!
Kerkbalans 2023
Geef vandaag voor de kerk van morgen.
Avondmaalsproject voor BARDO
Avondmaalscollecte 2023 bestemd voor Hospice Bardo.
BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.