Paaswake

The Passion.

Bericht

Paaswake

Vrijdag 31 Maart 2023: Passionkruis, concert en paaswake in Kudelstaart

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion-40daagse, waarbij er overal in Nederland kleine concerten en paaswakes worden gehouden. De Protestantse Gemeente Samen op Weg Kudelstaart, de Katholieke Kerk Sint Jan Geboorte en de Alphakerk uit Kudelstaart doen hier gezamenlijk aan mee.

Iedereen is van harte welkom om erbij te zijn.

Op vrijdag 31 maart 2023 is er in de Katholieke Kerk een concert van Music for Christ The Vocals. Het concert begint om 20.00 uur. Je bent hartelijk welkom, maar boek van tevoren wel even je ticket(s) @ 10 Euro p.p. op https://zingenindekerk.nl/evenementen/music-for-christ- kudelstaart/bestellen

Eenvoudig met behulp van deze QR-code de kaarten bestellen en afrekenen.
Music for Christ The Vocals

Ook op vrijdag 31 maart wordt er rond het winkelcentrum in Kudelstaart een paaswake georganiseerd rond een replica van het Passionkruis. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden of een kaartje schrijven voor iemand, die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden tussen 15.00 uur en 18.00 uur. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk.

Recapitulerend voor de agenda:

Datum: Vrijdag 31 maart 2023

Locatie paaswake: winkelcentrum Kudelstaart

Locatie concert: Sint Jan Geboorte, Kudelstaartseweg 247, 1433 GH Kudelstaart

Tijdstip: 15.00-18.00 uur (paaswake) en 20.00-22.00 uur (concert)

Meer info en aanmelden concert: https://zingenindekerk.nl/evenementen/music-for-christ- kudelstaart/bestellen

Meer info over

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.
Music for Christ
KOM NAAR THE PASSION !!
Kerkbalans 2023
Geef vandaag voor de kerk van morgen.
Avondmaalsproject voor BARDO
Avondmaalscollecte 2023 bestemd voor Hospice Bardo. Witte Donderdag 6 april weer Heilig Avondmaal.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.