Paasproject 3e zondag van de veertigdagentijd

Jezus’ leerlingen maken zich ongerust. Jezus heeft hun verteld dat Hij nog maar een korte tijd bij hen zal zijn

Bericht

Paasproject 3e zondag van de veertigdagentijd

Jezus’ leerlingen maken zich ongerust. Jezus heeft hun verteld dat Hij nog maar een korte tijd bij hen zal zijn. Daarna zal Hij vertrekken, en de plaats waar Hij heen gaat, daarheen zullen ze Hem niet kunnen volgen. De leerlingen voelen wel aan welke plek Jezus bedoelt, en ze zijn erg geschrokken. Maar Jezus drukt hun op het hart dat ze zich niet ongerust hoeven te maken. Ze mogen juist moed en vertrouwen hebben. Want Jezus gaat wel weg, maar alleen om bij de Vader een plaats voor hen klaar te maken. Als Hij dat gedaan heeft, komt Hij terug en zal Hij hen meenemen. Dan zullen ze weer op dezelfde plek zijn als Hij. Wat bedoelt Jezus hiermee? Luister en kijk het filmpje maar.

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Omzien naar elkaar
Belangrijker dan ooit.
Kinderlied van 14 februari 2012
Dank U wel Voor de sterren en de maan
Paasproject 5e zondag van de veertigdagentijd
Ik houd van jullie, net zoals de Vader van mij houdt.
Collectes online-kerkdiensten
Oproep om de collectes niet te vergeten....

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.