Omzien naar elkaar

Belangrijker dan ooit.

Bericht

Omzien naar elkaar

In deze Coronatijd is ons kerkgebouw gesloten. Het sociale leven is op een laag pitje komen te staan. Dat betekent dat het belangrijk is dat we lief en leed op een andere wijze met elkaar delen dan we gewend zijn.

Het zijn in deze tijd juist de ouderen die kwetsbaar zijn en ook gemakkelijk in een isolement terecht komen. Daarom hebben zij onze aandacht meer dan ooit nodig. Nu we ze niet kunnen bezoeken is het dus belangrijk dat we hen op een andere manier bereiken.

U vindt elders op deze website een lijst van alle gemeenteleden die de komende week jarig zijn en dan 70 jaar of ouder worden. U kunt deze gemeenteleden wellicht niet persoonlijk feliciteren, maar een kaartje wordt ongetwijfeld zeer op prijs gesteld.

Deze lijst wordt op onze website geplaatst, maar is niet voor iedereen toegankelijk. Deze lijst is alleen toegankelijk voor onze gemeenteleden die geregistreerd zijn op de website. Hoe u zich moet registreren op de website staat in een (ander) bericht op deze site.

Waar vindt u deze lijst: U gaat naar het bericht over (het niet doorgaan van) de eredienst op de betreffende zondag. Daar staat de lijst achter de link ‘nieuwsbrief voor leden’.

 

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Kindermoment Vierde Advent
Johannes wordt geboren.
Fysieke kerkdiensten weer mogelijk
Vanaf zondag 23 januari 2022.
*Kindermoment* van 9 januari
Jozef krijgt een mooie, dure jas van zijn vader, maar zijn broers zijn jaloers.
Collectes online-kerkdiensten
Oproep om de collectes niet te vergeten....

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.