Ná de opstanding van de HEER: Beloken Pasen

Eredienst op 19 april 2020 (inclusief kindermoment)

Dienst

  • ds. M. van der Zwaag - de Haan uit Ter Aar

Ná de opstanding van de HEER: Beloken Pasen

Zondag 19 april 2020, één week na Pasen, is het Beloken Pasen. Wat die naam betekent kunt u hier lezen.

J.S. Bach componeerde speciaal voor deze zondag de cantate ‘Halt im Gedächtnis Jesum Christ’.

Eredienst

Er is deze zondag ook een eredienst.

U kunt deze dienst ook op de website bekijken (en daarna ook nog terugkijken). Op de Home-pagina van de website vindt u (zondag)  een knop waar u, door daar op te klikken, dan naar de dienst wordt geleid. Als u hier klikt, wordt u ook doorgeleid naar deze dienst. Voor alleen geluidsopname klikt u hier.

Het kindermoment kun je hier vinden. Er zijn ook twee verwerkingen voor het kindermoment:

Mara en Elim: kleuren;

Mara en Elim: puzzelen.

 

Kerkblad

Het kerkblad voor deze zondag vindt u op deze website. Er zijn twee versies. Een voor ieder toegankelijke versie – die vindt u onder deze link. Deze versie bevat niet het persoonlijk gemeentenieuws.

Er is ook een versie waarin het persoonlijk gemeentenieuws wel is opgenomen. Die kunt u, als u geregistreerd bent op deze website, vinden op de pagina  Media onder het kopje ‘Leden’.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.