LECTOREN 1.0

Bijbel-lezingen tijdens de dienst.

Activiteit

LECTOREN 1.0

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd om, als u daarin geïnteresseerd bent, u aan te melden als ‘lector’. Een lector verzorgt de Bijbellezingen tijdens de eredienst. Daarvan is door heel wat gemeenteleden gebruik gemaakt.

Het is de bedoeling dat de lectoren niet in het diepe worden gegooid – in de kerkenraad is afgesproken dat er een stukje scholing wordt verzorgd. Het is de bedoeling dat die scholing op D.V. 16 februari a.s. plaatsvindt. Zet u die datum vast in uw agenda  (als u zich hebt aangemeld….). Nadere informatie alsmede het juiste tijdstip volgt.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Zingen tijdens de Oecumenische Dienst
Samen zingen, samen vreugde tijdens de oecumenische dienst in de RK-kerk in Kudelstaart. Thema: Het zout...
Wandelen in Spanje
Samen op de loop van 8 mei t/m 17 mei 2023
DE GROENE KERK
Wordt De Spil een Groene Kerk ?
EO - Jongerendag
In AHOY te Rotterdam.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.