*Kindermoment* van 20 februari

Jozef herenigd met zijn broers en vader.

Bericht

*Kindermoment* van 20 februari

Jozef heeft gemerkt dat de broers goede broers zijn, dat ze van elkaar houden. Want als hij Benjamin, de jongste, in Egypte wil houden vertellen de broers hun verhaal. Over vader Jakob, over hun broer Jozef, wat ze met hem gedaan hebben. En dan zegt Juda: ´Ik blijf wel hier bij u onderkoning, want als Benjamin hier moet blijven dan zal mijn vader heel erg verdrietig zijn. ´ Dan ziet Jozef dat de broers echt van elkaar houden. Jozef stuurt de bedienden in het paleis weg, zodat hij alleen met de broers is. Hij zegt: ´Ik ben Jozef! Ik ben jullie broer. Leeft mijn vader nog?

Het thema filmpje: Jozef herenigd met zijn broers en vader

De werkjes en spelletjes over dit thema.

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Kerkbalans 2022
Doet u ook mee?
*Kindermoment* van 13 februari
Als je Bid zal Hij je geven wat je nodig hebt!

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.