Kerstvakantie Nieuwsbrief en Kerkblad

De mailbox blijft een paar weken leeg.

Bericht

Kerstvakantie Nieuwsbrief en Kerkblad

Kerstreces kerkblad en nieuwsbrief

Ook dit jaar kennen het kerkblad en de nieuwsbrief weer een ‘recesperiode’. Het laatste kerkblad wordt gemaakt in de week voorafgaande aan het Kerstweekend. De kopij daarvoor kan uiterlijk 18 december a.s. om 19.00 uur bij de scriba worden ingeleverd. Het eerste kerkblad in het nieuwe jaar is voor zondag 15 januari 2023. De kopij daarvoor moet zijn ingeleverd op zondag 8 januari, om 19.00 uur bij de scriba.

De nieuwsbrief kent dezelfde recesperiode. De laatste nieuwsbrief van dit jaar zal (behoudens calamiteiten) verschijnen op zondag 18 december. De eerste in het nieuwe jaar op zondag 15 januari. De orde van dienst, die bij de deur van de kerkzaal wordt uitgereikt, zal in deze periode wél worden gemaakt.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Stichting Eliza Yo
Geef ze een toekomst !
BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.
Kerkbalans 2023
Geef vandaag voor de kerk van morgen.
Avondmaalsproject voor BARDO
Avondmaalscollecte 2023 bestemd voor Hospice Bardo.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.