KERST ONTBIJT

Kerstontbijt en na afloop een schitterende musical.

Activiteit

KERST ONTBIJT

Kerstontbijt op 2e kerstdag

Op maandag 26 december willen we vóór de uitvoering van de kerstmusical ‘Herders, sta op!” ook weer ons traditionele kerstontbijt houden! Iedereen – van jong tot oud, gemeentelid of gast – is uitgenodigd om 9.30 uur bij ons buffet in de kerkzaal aan te schuiven!

Om te weten hoeveel boodschappen we nodig hebben, is het fijn als u zich van tevoren inschrijft. Dit kan op zondag 11 en 18 december via de intekenlijst op de tafel in de gang. Eventueel kunt u zich ook aanmelden bij Marleen de Vos (marleen.de.vos@sow-kudelstaart.nl ).

Deelname aan het gezamenlijke ontbijt is gratis. Op de tafel bij de uitgang, zal wel een bus staan voor de gemaakte onkosten, een vrijwillige bijdrage is daarin welkom.

Mocht u het leuk vinden om op tweede kerstdag te helpen bij het klaarzetten, bemannen van het buffet, opruimen of andere hand- en spandiensten; laat het aan ons weten.

Wij kijken ernaar uit!

Herma Heijnen en Marleen de Vos.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

KERST MUSICAL
Herders. sta op !!!
KERST MIDDAG
Terug van weggeweest: Kerstmiddag voor de ouderen op 14 december.
Inloopochtend in De Spil
Een goed gesprek, aandacht voor een ander en verse koffie en thee.
Kerstwandeling op 17 t/m 27 december 2022
Kerstwandeling op 17 december tot en met 27 december 2022

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.