KERST MUSICAL

Herders. sta op !!!

Activiteit

KERST MUSICAL

Voor het eerst in jaren kunnen we weer een kerstmusical organiseren. Een musical die op Tweede Kerstdag wordt opgevoerd nadat we eerst hebben genoten van het kerst-ontbijt. Vorig jaar ondernamen we een poging, maar die werd in de kiem gesmoord, omdat er toen weer een lockdown was. Het ziet er (gelukkig) naar uit dat dit jaar er wel mogelijkheden zijn om de Kerst met elkaar te vieren – en dat betekent dus: mét een musical.

Wij zoeken volwassenen en kinderen die mee willen zingen in het koortje van de kerstmusical.  We oefenen elke zondag na kerktijd. Kerstmusical is op tweede kerstdag. We hebben best wat mensen nodig dus geef je op!

Aanmelden kan bij Robine Sangers

robinesangers@gmail.com 

Er hebben zich inmiddels, na de vorige oproep, al enkele mensen gemeld om mee te doen – maar we zoeken er nog meer…. we begrijpen best dat het weer even wennen is dat er een musical is op Tweede Kerstdag en dat u daarom wellicht uw aanmelding nog even niet hebt gedaan, maar dan is dit het moment om het tóch te doen….. We rekenen op u!

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Inloopochtend in De Spil
Een goed gesprek, aandacht voor een ander en verse koffie en thee.
ADVENTSPROJEKT
Het komt allemaal goed.
KERST ONTBIJT
Kerstontbijt en na afloop een schitterende musical.
KERST MIDDAG
Terug van weggeweest: Kerstmiddag voor de ouderen op 14 december.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.