KERST MIDDAG

Terug van weggeweest: Kerstmiddag voor de ouderen op 14 december.

Activiteit

KERST MIDDAG

Kerstmiddag

De diaconie is blij dat we na een paar jaar weer onze kerstmiddag kunnen organiseren.  En wel op woensdag 14 december 2022. De middag begint om 15.00u in de kerkzaal van de Spil.  Inloop is om 14.45u. Wie slecht ter been is kan eventueel thuis opgehaald worden. Na ontvangst en koffie/thee volgt het liturgisch gedeelte. Na afloop daarvan is er een gezellig samenzijn en wij ronden af met een gezamenlijke warme maaltijd. Medewerking zal worden verleend door o.a. ds. Strydom Bruwer en Ruud Kooning. De bijeenkomst al om ongeveer 19.00u afgelopen zijn.

Onze leden van 75 en ouder krijgen persoonlijk een uitnodiging. Als er andere mensen zijn die ook graag naar de kerstmiddag willen komen zijn ze van harte welkom. Wel graag voor zaterdag 3 december opgeven bij één van de diakenen (dat geldt ook voor degenen die een persoonlijke uitnodiging hebben gekregen…)

Bij de uitgang zullen we een bijdrage vragen t.b.v. de onkosten van deze middag. Wij hopen weer op een fijne kerstmiddag met elkaar.

Uw diaconie.

Rieneke de Bondt 06 – 22 44 17 78

Rik van Osnabrugge 06 – 36 55 69 17

Agnes Poortvliet 06 – 13 23 83 78

Martin Maat 06 – 20 50 71 80

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

KERST MUSICAL
Herders. sta op !!!
Kerstwandeling op 17 t/m 27 december 2022
Kerstwandeling op 17 december tot en met 27 december 2022
KERST ONTBIJT
Kerstontbijt en na afloop een schitterende musical.
Inloopochtend in De Spil
Een goed gesprek, aandacht voor een ander en verse koffie en thee.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.