Kerkbalans 2023

Geef vandaag voor de kerk van morgen.

Bericht

Kerkbalans 2023

Misschien is “kerkbalans” een ouderwets woord; duidelijker is misschien “vrijwillige bijdrage”. Hoe je het ook wendt of keert de betekenis is nog steeds hetzelfde: we hebben binnen onze SoW-gemeente niet alleen mensen nodig maar ook moeten de financiën op orde zijn. Doet u mee ? Van harte aanbevolen !

“Geef vandaag voor de kerk van morgen” is het motto van deze actie Kerkbalans. Er met elkaar voor zorgen, dat we ook in de toekomst de Kerk, onze Kerk, in stand kunnen houden. Daarvoor voeren we ieder jaar – ook dit jaar – de actie in de 2e helft van januari. De kosten zijn de afgelopen tijd sterk gestegen maar wij begrijpen dat de kosten “thuis” ook zijn toegenomen. Toch hopen we, dat we óók in deze tijd op u mogen rekenen in het belang van wat nu ónze kerk is en waarvan wij ook hopen dat het de kerk van uw en onze toekomst is en zal blijven.

Indien u hier drukt dan ziet u de brochure van de kerkbalans in KUDELSTAART. Echt het lezen waard !

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Stichting Eliza Yo
Geef ze een toekomst !
(GROEI-)GROEPEN IN KUDELSTAART
Groeigroepje van 3 maar dat worden er meer !!
Avondmaalsproject voor BARDO
Avondmaalscollecte 2023 bestemd voor Hospice Bardo.
BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.