KERKBALANS 2024

GEEF VOOR DE KERK VAN MORGEN !

Bericht

KERKBALANS 2024

Geef vandaag voor de kerk van morgen. Dat is ook dit jaar weer het motto van de actie kerkbalans. Er met elkaar voor zorgen dat we ook in de toekomst de Kerk, onze Kerk, in stand kunnen houden. Daarvoor voeren we ieder jaar de kerkbalans actie – altijd in de tweede helft van januari.

Een dezer dagen rolt bij u de brief met de informatie over de actie Kerkbalans in de bus (misschien hebt u ‘m inmiddels al gehad). In de bij die brief gevoegde folder wordt uitgelegd waarvoor we het geld nodig hebben.

De kosten zijn in de afgelopen tijd fors gestegen. We begrijpen dat dit bij u ‘thuis’ ook het geval is, maar hopen dat we ook in deze tijd nog steeds op u mogen blijven rekenen in het belang van wat nu ónze kerk is, maar waarvan wij ook hopen dat het de kerk van uw en onze toekomst is.

In vroeger jaren werd de envelop over de actie Kerkbalans eerst bij u in de bus gegooid en later weer persoonlijk opgehaald. Sinds corona ons heeft getroffen doen wij dat niet meer. Aan u wordt gevraagd om de envelop zelf bij de contactpersoon in de bus te gooien. U vindt het adres op de envelop die bij u in de bus wordt gedaan.

Doet u ook dit jaar weer mee?

Alvast hartelijk dank

Het college van kerkrentmeesters.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Breaking News per 12 februari 2024
Nieuws en feitjes over de SOW-gemeente.
Ontwikkelingen in de gemeente
UIT DE KERKENRAAD
Vakantie 2024 al in zicht !!
Wie verre reizen doet heeft veel te verhalen.
Avondmaal projekt 2024
Stichting Vrienden van 't Kloosterhof

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.