Kerkbalans 2022

Doet u ook mee?

Bericht

Kerkbalans 2022

Tweede helft van januari. Standaard is dat de tijd van de Actie ‘Kerkbalans’. Ook dit jaar is dat het geval – de actie loopt (landelijk) van 15 tot en met 29 januari 2022.

Geef nu voor de kerk van morgen

Dat is het thema van de Actie Kerkbalans. We willen met elkaar onze kerk in stand houden. Niet alleen voor 2022, maar ook voor 2030 en later. We leven niet vanuit het credo ‘wie dan leeft wie dan zorgt’, of ‘ieder voor zich en God voor ons allen’, maar wel willen op een verantwoorde manier onze kerk, en onze kerkelijke bezittingen toevertrouwen aan de volgende generaties.

Brief in de bus

Alle gemeenteleden hebben de afgelopen dagen de uitnodiging om mee te doen aan de Actie kerkbalans in de brievenbus gekregen. De uitnodiging ging vergezeld van een folder. Die folder treft kunt u hier downloaden.

Retourenvelop

Bij de uitnodiging zit ook een retourenvelop. U wordt gevraagd uw antwoord op de uitnodiging in de envelop te doen en weer in te leveren. Normaliter wordt dat antwoord bij u opgehaald, maar in verband met corona wordt u dit jaar, net als vorig jaar, gevraagd om het zelf weer in de bus te doen bij de contactpersonen. Op de envelop staat wie uw contactpersoon is, en waar u de brief weer in de bus kunt doen.

Niet alleen de kerkrentmeesters, maar de gehele gemeente is u erkentelijk voor een positieve reactie op de uitnodiging.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Kerkdiensten in vakantie-tijd
Komende kerkdiensten in vakantie-tijd 2022
Themadienst in vakantie-tijd
In grijsheid zit vaak wijsheid.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.