Jeugdkerk: wanneer is die eigenlijk?

Op 4 oktober en 25 oktober. Op 11 oktober is er jeugdkerk XL.

Bericht

Jeugdkerk: wanneer is die eigenlijk?

Jeugdkerk: een boeiende activiteit in onze gemeente. Komende zondag is-ie weer. Voor iedereen die niet (meer) naar de kindernevendienst gaat.

Vanaf 10.00 uur

Iedereen die naar de jeugdkerk wil kan om 10.00 uur meteen naar De Jids. De kinderen van de jeugdkerk komen ook voor de zegen, net als de kinderen van de nevendienst, naar de kerkzaal.

Wanneer precies?

De jeugdkerk is op zondag 4 oktober en op zondag 25 oktober. Op 11 oktober a.s. is er jeugdkerk XL. Dan hoopt ds. Vermeij te gast te zijn. De jeugdkerk XL begint niet om 10.00 uur, maar om 10.30 uur. De kinderen komen dan ook voor de zegen niet terug in de ‘gewone’ eredienst.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Ambulante predikant
Vanaf 1 oktober 2020.
Gebruik website
Bent u lid? Meld u dan vandaag nog aan!
Interview met Anneke Kempkes-Verweij
Een actief leven van leren en ontdekken
Collectes online-kerkdiensten
Oproep om de collectes niet te vergeten....

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.