Israëlzondag

Eredienst.

Dienst

Israëlzondag

Het is oktober. De eerste zondag in oktober is traditioneel de ‘Israël-zondag’. We staan dan stil bij de onopgeefbare verbondenheid van onze kerk met het volk Israël. Een verbondenheid die zo belangrijk is, dat die ook een prominente plek heeft in onze kerkorde – namelijk (meteen) in het eerste artikel.

Op de foto die hierboven staat ziet u (orthodoxe) joden, biddend aan de Klaagmuur te Jeruzalem.

Eredienst

Uiteraard is er ook een eredienst komende zondag. En hoewel er de laatste weken weer heel wat regelingen die verband houden met corona zijn ingetrokken willen we u wel vragen om nog steeds een gepaste afstand te bewaren. U mag wel weer naast elkaar zitten (en jassen mogen weer aan de kapstok). Weet u weer welkom!

Ook online dienst.

Ook al is eer weer fysiek toegang tot de diensten mogelijk – de online diensten blijven ook bestaan en worden op de gebruikelijke manier uitgezonden, namelijk via kerkdienstgemist.nl

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief voor komende zondag vindt u (vanaf zaterdagmiddag 2 oktober) op de gebruikelijke plaats in de linkerkolom bij dit bericht.

Collecten

Er zijn vandaag weer drie – fysieke en digitale – collecten. De eerste is voor de Eredienst & diaconie; de tweede is voor onderhoud van het kerkgebouw en de derde is voor Kerk in actie. Die is bestemd voor Kerk en Israël.

Kerkblad online

Lees hier online de tekst van het openbare gedeelte van het kerkblad. Dit is het kerkblad dat de gehele vakantieperiode geldt. Om het gehele kerkblad te lezen dient u te zijn geregistreerd en moet u ook zijn ingelogd. Dan vindt u de tekst van het gehele kerkblad op de pagina ‘Media’.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Hervormingsdag 2021
Bijbelzondag. Eredienst.
Voorlaatste zondag van oktober
Eredienst

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.