Inzameling

Niet alleen postzegels en kaarten maar ook mobieltjes en inkt-cartridges

Bericht

Inzameling

Inzameling postzegels, kaarten, telefoons, etc.

Al vele jaren staat er een doos op de tafel in de hal waar we kaarten en postzegels in verzamelen.

Jaap de Jong of de diaconie zorgt dan dat dit bij Kerk in Actie terecht komt. Deze inzameling levert veel op. In 2022 was de opbrengst (landelijk) € 31.393,88 (€ 27.619,68 voor postzegels en kaarten en € 3.774,20 voor cartridges en mobieltjes.)

Postzegels worden door vrijwilligers afgeweekt en kaarten gesorteerd.

Een ansichtkaart is een enkele kaart met aan de ene kant een afbeelding en aan de achterzijde ruimte voor adres en postzegel. Dit zijn verhandelbare kaarten, ongeacht de afbeelding.

(Bijna) alle dubbele kaarten en enkele kaarten die in een envelop verzonden worden, zijn oud papier. Momenteel is er nog wel handel in dubbele kaarten van Anton Pieck, Voor het Kind en Stichting Kinderpostzegels.

Veel oude mobieltjes liggen ongebruikt in de kast, terwijl ze geld waard zijn. Lege toners en cartridges kunnen opnieuw gevuld worden. Via het inzamel-programma van het bedrijf Eeko, ontvangt Kerk in Actie voor veel ingeleverde telefoons of cartridges een vergoeding. Voor iedere lege cartridge krijgen ze 15 cent, voor iedere bruikbare smartphone 5 euro, onbruikbare smartphones en alle andere mobiele telefoons leveren 50 cent op.

Dus we hopen dat u Kerk in Actie helpt en postzegels, kaarten, cartridges en oude mobieltjes in de daarvoor bestemde doos doet.

Alvast bedankt, namens de diaconie

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Avondmaalsproject 2024
Stichting Vrienden van 't Kloosterhof
Omzien naar elkaar
Omzien naar elkaar
BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.
Vakantie 2024 al in zicht !!
Wie verre reizen doet heeft veel te verhalen.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.