Inspirerende mensen gezocht

Uw mening telt!

Bericht

Inspirerende mensen gezocht

Voor onze website zijn wij op zoek naar inspirerende leden van de Samen Op Weg Kerk of mensen die zich met onze gemeente in Kudelstaart verbonden voelen. Hoe beleven zij hun geloof, wat zoeken zij in de kerk of wat zien of horen zij juist graag tijdens een dienst. Waaruit putten zij kracht of wankelde op een bepaald moment in het leven juist hun vertrouwen in God?

Onderwerpen

De Corona-crisis kan ook onderwerp van gesprek zijn. Welke invloed heeft de pandemie op het dagelijks leven en hoe wordt ermee omgegaan? Of misschien is er een ander onderwerp waarover u zelf graag  wilt praten en waarmee u anderen kunt inspireren?

Aanmelden

Kent u iemand anders die hiervoor geschikt is? Ruud Pattiapon (voormalig freelance journalist van onder meer het Leidsch Dagblad en de Haagsche Courant) zou hierover graag met u willen praten. Gezien de regels van het RIVM zal dat telefonisch gebeuren. Voor reacties kunt u een mail sturen naar de redactie van deze website. Op korte termijn zal voor een afspraak contact met u worden opgenomen.

Contactinformatie

  • Ruud Pattiapon

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.