5e zondag veertigdagentijd

Bekijk onze eerste online dienst uit De Spil.

Op zondag 29 maart a.s. kon u via de live-stream meekijken. De eredienst in de kerk zelf was voor de gemeenteleden niet toegankelijk. Dat is, door de maatregelen die samenhangen met de bestrijding van het coronavirus, niet toegestaan. Voorlopig geldt dit verbod tot en met 31 mei a.s. U kunt de dienst hieronder terugkijken en -luisteren. (let op: de video met de dienst staat helemaal onderaan deze pagina).

Online-dienst

U bent tot op heden twee weken verstoken gebleven van onze eredienst. We hadden niet de (technische) mogelijkheden om een eredienst te houden en die via het internet zichtbaar te maken.  In de afgelopen weken is er veel werk verzet om dat mogelijk te maken; er is apparatuur aangeschaft en er is proef gedraaid.  Dat was succesvol en we kijken terug op een mooie dienst! Het bekijken waard, ook achteraf.

Voor de kinderen

Ook zal er aandacht zijn voor de kinderen. Speciaal voor jullie een video voor het ‘kindermoment’ met twee mogelijkheden voor een ‘verwerking’ van het verhaal. Bekijk direct het bericht voor de kinderen.

Kerkblad

Het kerkblad voor komende zondag vindt u op deze website. Er zijn twee versies. Een voor ieder toegankelijke versie – die vindt u onder deze link. Deze versie bevat niet het persoonlijk gemeentenieuws.

Er is ook een versie waarin het persoonlijk gemeentenieuws wel is opgenomen. Die kunt u, als u geregistreerd bent op deze website, vinden op de pagina  Media onder het kopje ‘Leden’.

Nieuwsbrief

Verder kunt u hier ook de nieuwsbrief lezen. In de linkerkolom kunt u, als u geregistreerd bent, de gehele nieuwsbrief lezen. Als u niet geregistreerd bent ziet u de nieuwsbrief zonder de bloemengroeten en het persoonlijk gemeentenieuws.

De-niet-meer-zo-piepjonge-gemeenteleden

U vindt op de ledenpagina ook een overzicht van de gemeenteleden van 70 jaar of ouder die deze week jarig zijn. Stuurt u ze een kaartje of schenkt u anderszins aandacht aan hun verjaardag?

 

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Pasen: De HEER is waarlijk opgestaan!
Eredienst op Paasmorgen, 12 april 2020.
Op naar Pasen: Witte Donderdag
Eredienst en viering Heilig Avondmaal op 9 april.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.