Het gewone leven herneemt zijn loop…

Eredienst.

Dienst

Het gewone leven herneemt zijn loop…

…voor zover er natuurlijk in coronatijd sprake kan zijn van het ‘gewone leven’. Maar, de schoolvakanties zijn afgelopen en alle activiteiten worden langzamerhand weer zoals die voor de vakantie waren. Eén ding blijft gelijk: er is een eredienst.

Eredienst

Ook de eredienst gaat steeds verder naar normaal. Op korte termijn zal het coronateam bijeen komen en bekijken of er ten opzichte van de huidige situatie veranderingen kunnen worden aangebracht. Zolang dat niet het geval is blijven de huidige regels gelden. Dat betkenet dat wordt gevraagd u nog steeds aan te melden voor de dienst. Aanmelden kan ook telefonisch bij de dienstdoende kerkrentmeester: 06 – 22 44 13 19 wordt gevraagd om u alleen telefonisch aan te melden als u niet over de mogelijkheid beschikt om dat per mail te doen.

Ook online dienst.

Ook al is eer weer fysiek toegang tot de diensten mogelijk – de online diensten blijven ook bestaan en worden op de gebruikelijke manier uitgezonden, namelijk via kerkdienstgemist.nl

Weer een nieuwsbrief

Er zal komende zondag ook weer een nieuwsbrief zijn. Die vindt u dan ook weer op de gebruikelijke plaats (vanaf uiterlijk zaterdagmiddag 21 augustus a.s.) bij dit item.

Collecten

Er zijn vandaag weer drie – fysieke en digitale – collecten. De eerste is voor de Eredienst; de tweede is voor de diaconie. De uitgangscollecte is voor de ZWO-commissie.

Kerkblad online

Lees hier online de tekst van het openbare gedeelte van het kerkblad. Dit is het kerkblad dat de gehele vakantieperiode geldt. Om het gehele kerkblad te lezen dient u te zijn geregistreerd en moet u ook zijn ingelogd. Dan vindt u de tekst van het gehele kerkblad op de pagina ‘Media’.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Derde zondag in september
Eredienst. Wisseling van ambtsdragers
Laatste zondag in september
Eredienst. Viering Heilig Avondmaal.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.