Grote uitverkoop van boeken enzo uit de BOEKENHOEK

Antiquariaat in De Spil

Bericht

Grote uitverkoop van boeken enzo uit de BOEKENHOEK

Ja, u en jij lezen het goed! We zijn rigoureus te werk gegaan om alles in de boekenhoek eens onder de loep te nemen.

Doordat de verkoop de laatste jaren vanwege corona niet of nauwelijks is geweest staan veel boeken er al langere tijd. Daar willen wij wat aan doen!

Op zondag 30 april a.s. én de zondagen in de maand mei zullen wij met verschillende kratten in de hal bij de grote lange tafel staan, bij de ingang.

Prijzen variërend van € 5,00 – € 3,00 – € 2,00 en € 1,00. Ook voor (kinder)kaarten hebben wij een bakje wat afgeprijsd is. Losse kaarten 5 voor € 2,00 en kaarten met envelop 5 kaarten voor € 3,00.


Wij hopen nu natuurlijk van harte dat u ook komt kíjken in de kratten en een keuze weet te maken uit de vele verschillende boeken, cd’s en dvd’s. Er zal zeker wel iets zijn wat u hieruit kunt halen voor uzelf of om cadeau te doen.


Nu is het uw/jullie kans om voor een klein prijsje een boek, cd of dvd aan te schaffen.

Die kans laat u en jij toch niet lopen?

Hopelijk koopt ú ons los, zodat wíj de boekenhoek weer kunnen opluisteren met nieuwe artikelen!

Graag tot ziens

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

BLOEMENGROETEN
Bloemen houden van mensen.
Zomeravond concert in Het Lichtbaken
Zomerconcert in Het Lichtbaken.
Avondmaalsproject voor BARDO
Avondmaalscollecte 2023 bestemd voor Hospice Bardo. Zondag 25 juni 2023 is er weer Heilig Avondmaal.
Gemeente-avond
Nader nieuws over de Gemeenteavond op 30 mei a.s.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.