Vacature cameraman

Versterk ons team voor het verzorgen van online-diensten

Vacature

Vacature cameraman

Online kerkdiensten

Sinds zondag 29 maart worden de erediensten van onze gemeente online uitgezonden. Ze zijn voor ieder te beluisteren en te bekijken, via een live-stream. Dat kan door de enthousiaste inzet van onze ‘geluidstechnici’. Zij hebben de diensten tot nu toe mogelijk gemaakt.

Maar…..

Om de camera te bedienen en ook voor het geluid te kunnen zorgen zijn per dienst minimaal 3 (drie) mensen nodig. Dat betekent dat onze technici gemiddeld genomen één vrije zondag per maand kunnen hebben. Dat is natuurlijk niet vol te houden.

Toch….

willen we onze online diensten en uitzendingen voortzetten. Dat betekent dat we op u en op jou een dringend beroep doen om u en op jou om ‘cameraman’  of ‘cameravrouw’ te worden. U of jij wordt dan door de huidige groep van technici het vak geleerd.

Dus….

hopen we dat u nu niet denkt: ach, dat is niets voor mij, anderen zullen zich wel opgeven…. Want bij die denkwijze geeft niemand zich op. Wij hopen dat u denkt: ‘ik kán het en ik wil ook mijn steentje bijdragen’.

Wat moet u of jij doen?

  •  de camera bedienen waarmee de dienst wordt opgenomen en uitgezonden;
  • de beelden van de liederen en andere stukken in de opname monteren;
  • voorafgaand aan elke dienst (dat zal meestal en dag eerder zijn dan die waarop de dienst gehouden wordt: proefdraaien);
  • aan het einde van de dienst: de opnamen zo bewerken dat die op de website kan worden geplaatst.

U/jij behoeft dit werk niet alleen te doen. U/jij werkt altijd samen.

Wat moet u of jij kunnen?

  • (na dit te hebben geleerd): om kunnen gaan met een camera;
  • een beetje gevoel hebben voor techniek, of dat in ieder geval leuk vinden;
  • samen kunnen werken met anderen.

Wat krijgt u/krijg jij ervoor terug?

  • Dankbaarheid van al die gemeenteleden die dankzij uw/jouw inzet nu erediensten kunnen bekijken en beluisteren waar zij anders van verstoken blijven.

Hoe kunt u / kun jij je opgeven?

  • door even te bellen of te mailen met iemand ‘van de techniek’

Mogen we op u en op jouw rekenen? Bedankt vast!

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.