Gemeenteavond

2 november 2023 Safe the date

Activiteit

Gemeenteavond

De toekomst van onze gemeente

De voorzitter van onze kerkenraad ging tijdens de kerkdienst van 24 september 2023 ook in op de toekomst van onze gemeente.

We zijn dankbaar voor wie we als gemeente zijn. Dankbaar zijn we voor de vele gaven en talenten binnen de gemeente.

Maar: er namen zeven ambtsdragers afscheid, er werd één nieuwe bevestigd.

Het wordt steeds moeilijker om voldoende mensen te vinden om alle taken binnen de kerk uit te voeren.

Daarom nemen we als gemeente de tijd voor een breed gedragen proces en een zelfonderzoek met het oog op de toekomst van de gemeente, om van daaruit een langetermijnvisie en -strategie te kunnen bepalen.

In dat verband is er een gemeenteavond op 2 november a.s.

Zet u die datum vast in de agenda.

We willen het traject lopen met behulp van externe ondersteuning, in de persoon van mw. Lydia Roosendaal, die jarenlange ervaring heeft op het punt van gemeenteondersteuning binnen de PKN.

Weet u allen welkom op 2 november in De Spil.

Leo Eveleens voorzitter

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.