Gebruiksplan kerkgebouw

Protocol voor gebruik van De Spil

Bericht

Gebruiksplan kerkgebouw

De kerkenraad heeft een protocol vastgesteld voor het gebruik van ons kerkgebouw in coronatijd. U vindt dit protocol op onze website onder media.

Dit protocol – we noemen het ‘gebruiksplan kerkgebouw’ voldoet aan de criteria die daaraan van overheidswege zijn gesteld.

Dit gebruiksplan kan uiteraard worden gewijzigd. Als blijkt dat het noodzakelijk is om dit aan te passen zal dat gebeuren. Er zal daarbij voor worden gezorgd dat steeds de meest actuele versie op de website staat. Op het gebruiksplan staat op welke datum het plan is vastgesteld.

U wordt dringend gevraagd om, als u in De Spil komt, dit gebruiksplan in acht te nemen. Dat doet u niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medemens.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Ambulante predikant
Vanaf 1 oktober 2020.
Gebruik website
Bent u lid? Meld u dan vandaag nog aan!
Omzien naar elkaar
Belangrijker dan ooit.
Routekaart voor De Spil
Atlas in coronatijd

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.