Gebruik website

Bent u lid? Meld u dan vandaag nog aan!

Bericht

Gebruik website

Openbaar

De website is openbaar en dat wil zeggen dat die voor iedereen toegankelijk is. De informatie die er op staat is daar ook op afgestemd.

Afgeschermd

Een deel van de website is afgeschermd. Dat deel is bestemd voor leden van onze gemeente. Daar komt informatie te staan die we wel met onze gemeenteleden delen, maar niet met anderen. Een voorbeeld is het gemeentenieuws dat in de nieuwsbrief staat. Dat vindt u niet op het openbare deel, maar wel op het afgeschermde deel.

Aanmelden

Om op het afgeschermde deel te kunnen komen, moet u zich aanmelden. Uw aanmelding wordt door het media-team afgehandeld en als u gemeentelid bent (en dat is ook zichtbaar in uw aanmelding) wordt die goedgekeurd.

Registreren

Bent u lid van onze gemeente registreer dan vandaag nog.

Als u door het aanmeldingsproces geholpen wilt worden kunt bekijk dan onze stap-voor-stap uitleg.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Kindermoment van 1 november
Wat vindt je makkelijker om te zeggen: ja of nee?
Kerkbalans 2020
Ook u kunt meedoen!
Predikantsvacature
Bent u of kent u de nieuwe voorganger van onze gemeente?
Ambulante predikant
Vanaf 1 oktober 2020.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.