Eerste Adventszondag

Eredienst.

Dienst

Eerste Adventszondag

Een nieuw kerkelijk jaar begint. We kijken uit naar de geboorte van het Kind in de Kribbe. Eerst nog wat schuchter, maar naar gelang de adventsweken verder verstrijken wordt de verwachting sterker. We branden één kaars in afwachting van Jezus’ geboorte.

Ook is er een eredienst. Die is fysiek. Wel is ook in onze gemeente zichtbaar dat corona ‘stevig om zich heen grijpt’. Het is dan ook belangrijk dat we ons, als we in de fysieke dienst aanwezig is, ons houden aan de regels die hierbij gelden. Wilt u daar niet alleen ‘rekening mee houden’, maar daar ‘ook naar leven’? We rekenen – en vertrouwen – erop dat u dat doet.

Ook online dienst.

De kerkdienst is ook te volgen via  kerkdienstgemist.nl

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief voor komende zondag vindt u (vanaf zaterdagmiddag 27 november) op de gebruikelijke plaats in de linkerkolom bij dit bericht.

Collecten

Er zijn vandaag weer drie – fysieke en digitale – collecten. De eerste is voor de Eredienst & diaconie de tweede is voor ons eigen jeugdwerk en de derde is voor de ZWO-commissie

Kerkblad online

Lees hier online de tekst van het openbare gedeelte van het kerkblad. Om het gehele kerkblad te lezen dient u te zijn geregistreerd en moet u ook zijn ingelogd. Dan vindt u de tekst van het gehele kerkblad op de pagina ‘Media’.

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Derde zondag na Epifanie
Eredienst.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.