De zomer begint met een eredienst

Online eredienst

De zomer begint met een eredienst

Toch een beetje feest: de zomer is in het land: in ieder geval in de kalender. Op het moment dat dit item wordt geschreven is niet bekend of de zomer (dan) daadwerkelijk ook in het land is…..

Het webteam heeft (nog) geen suggesties gekregen om, naast de zakelijke informatie over de dienst, dit item te vullen. De oproep daartoe blijft dus gelden. U kunt uw suggesties kwijt op het e-mailadres webteam@sow-kudelstaart.nl

Online meevieren

Op deze zondag is er een eredienst. Deze is online (en live) te bekijken en beluisteren op kerkdienstgemist.nl

Voorganger

Voorganger in deze dienst is mw. M. Verschoof uit Nieuwegein. Als u iets meer over mw. Verschoof wilt lezen, vindt u hier een interessant artikel.

Kindermoment

In de kerkdienst is een stukje speciaal voor de kinderen. Hier vindt u dat kindermoment.

Collecten

Denkt u ook deze zondag weer aan de collecte?  Als er een ‘live dienst in De Spil zou zijn geweest, zouden er twee rondgangen en een deurcollecte zijn geweest. De eerste rondgang was dan voor eredienst en diaconie. De tweede zou voor de aflossing van het kerkgebouw zijn geweest. De uitgangscollecte was dan voor het ZWO-werk.

Lees meer informatie over de collecten.

Kerkblad online

Lees online het kerkblad voor deze zondag (zonder het persoonlijk nieuws).

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Laatste 'alleen-online-eredienst'?!
Volgende week: weer live....
Viering met Heilig Avondmaal
Online eredienst

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.