De Spil: open op 12 juli

online én live kerkdiensten

Bericht

De Spil: open op 12 juli

Zoals het er nu naar uitziet zullen vanaf D.V. 12 juli a.s. de deuren van De Spil weer open gaan voor ‘live’ erediensten. De kerkenraad heeft dat op 11 juni jl. besloten.

Dat zal niet betekenen dat alles meteen weer is als vanouds. Integendeel. De heropening moet plaatsvinden met inachtneming van alle regels die daarvoor gelden. Dat betekent: toegang op basis van ‘reservering’, anderhalve meter van elkaar, vaste looproutes, afgesloten toiletten en garderobes, zingen en neuriën niet toegestaan, en nog veel meer.

Hoe en wat alles precies in zijn werk gaat is nu nog niet te zeggen. De door de kerkenraad in het leven geroepen ‘coronacommissie’ werkt dat uit. En: er is nog veel voor te bereiden.

We zullen u via (onder meer) de website op de hoogte houden van de vorderingen. Uiteraard zult u, als het bijna zover is, ook worden geïnformeerd over wat u moet doen om een dienst live te kunnen bijwonen.

Contactinformatie

Deel met vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor je

Krijg meer informatie via deze website...
over contacten met uw kerk tijdens de Coronocrisis.
Gebruik website
Bent u lid? Meld u dan vandaag nog aan!
Vakantiebijbelgids
Klein geluk... in de vakantie
Interview met Anneke en Ed Duinkerken
Levensloopbestendig wonen in Drenthe

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.