Zondag 30 juni

Opdraagdienst

Dienst

Zondag 30 juni

Vorige week hebben we in een KND-XL met als thema ‘opzouten’ de ‘oudste’ kinderen (7) van de Kindernevendienst uitgezwaaid
Dit betekent niet dat we afscheid hebben genomen van Daniella, Dylan, Eva, Jelmer, Levi, Rosanne en Tobias.
Maar vandaag heten we ze opnieuw welkom maar nu in de gemeente en zullen zij een bijbel ontvangen.

Vandaag zal ook Iwan Jonathan, zoon van Matthijs en Anne Mieke Stevens, worden ‘opgedragen’.
Het is alweer enige tijd geleden dat er in onze gemeente een kind is opgedragen.
We kijken er naar uit.

Kerkdienst: fysiek en online

U kunt de dienst fysiek in de kerkzaal volgen maar natuurlijk óók digitaal thuis of elders.

Op welke manier dan ook : weet u van harte welkom !

Uiteraard kunt u onze diensten ook op een later tijdstip beluisteren. Dat kan via kerkdienstgemist.nl

Nieuwsbrief

Deze zondag is er weer een Nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt op 29 juni 2024 op de site in de linkerkolom van deze pagina geplaatst onder het item DIENST. De orde van dienst wordt bij de ingang van de kerkzaal aangeboden.

Collecten

De collecte kunt u uiteraard digitaal overmaken, maar ook tijdens de eredienst zal weer worden gecollecteerd. De collecten zijn bestemd voor: Eredienst & Diaconie (1), Bloemenfonds (2) en ZWO (bij de uitgang).

U kunt aan de collecte bijdragen door overmaking van een bedrag op het bankrekeningnummer van onze gemeente (NL62 INGB 0005 7820 44).en

Het kan ook makkelijker (via uw smartphone) – door onderstaande QR-code te scannen…. en zo een bedrag te betalen.

QR-code geldig tot en met 23 juli

Kerkblad online

De online tekst van het openbare gedeelte van het kerkblad leest u hier. Om het gehele kerkblad te lezen dient u te zijn geregistreerd en moet u ook zijn ingelogd. Dan vindt u de tekst van het gehele kerkblad op de pagina ‘Media’

Contactinformatie

Deel met vrienden

Ook interessant voor je

Zondag 7 juli 2024
Eredienst
Zondag 14 juli 2024
Afscheid enkele Ambtsdragers

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.