Lidmaatschap

Ledenadministratie

De ledenadministratie van onze gemeente maakt onderdeel uit van de administratie van de PKN: de zogeheten LRP. Dat staat voor ‘ledenadministratie protestantse kerk’. Die administratie voldoet aan alle standaarden en regels die hieraan worden gesteld. Het gaat om uw persoonlijke gegevens – die zijn daarom zo veilig mogelijk opgeslagen. 

 

Hoe word ik lid?

Als u lid wilt worden van onze kerk dan kan dat. U kunt dat bespreken met de ouderling of contactpersoon die u namens de kerk spreekt. 

Welke wijzigingen kan ik doorgeven?

De kerkelijke administratie is gekoppeld aan de de burgerlijke administratie. Dat betekent dat als er iets in uw situatie wijzigt dat u ook door moet geven bij de burgerlijke gemeente, dat automatisch ook wordt gewijzigd in onze administratie. Als er andere wijzigingen zijn kunt u die doorgeven aan de ledenadministratie.

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Ja, dat kan. Als u niet langer lid wilt zijn van onze kerk, bijvoorbeeld omdat u lid wilt worden van een andere kerk of omdat u helemaal niet bij een kerk aangesloten wil zijn, dan kunt u dat ook doorgeven. Dan wordt uw lidmaatschap beëindigd.

Contact met ledenadminstratie

Wilt u contact opnemen met de ledenadministratie? Gebruikt u dan onderstaand formulier.

Contact

Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Bezoekadres PG Kudelstaart

Spilstraat 5
1433 HD  Kudelstaart

Zalen

Koffie, thee en dranken (fris en licht alcoholisch) kunnen alleen via ons (in samenwerking met Ons Tweede Thuis ) worden ingekocht. In de grote zaal kan aan de achterzijde een buffet worden opgesteld voor koffie thee en dranken. In verband met de bewoners van het combinatiegebouw en OTT hanteren we een eindtijd van 23:00 uur.

Kerkzaal

Grote zaal met een kwartronde amfitheater opstelling*. Geschikt voor grotere groepen van ca. 50 tot 300 personen. Wordt primair gebruikt voor kerkdiensten maar is ook zeer geschikt voor concerten, presentaties en optredens etc. We beschikken over 2 podia opstellingen:

a)       normale opstelling met katheder, voor kerkdiensten, huwelijksdiensten, afscheidsdiensten en kleinere optredens. Op het normale podium is plek voor max. 25 personen.

b)      Het vergrote (concert) podium biedt plek aan ca. 60 personen, bijv. voor koor- of muziekoptredens.

In overleg kan aanvullend gezorgd worden voor een dirigenten bok. Ook het orgel, piano en uitgebreide mogelijkheden van licht, beeld en geluid kunnen worden verzorgd.

*Een afwijkende stoelopstelling (met ca. 12 tafels) is mogelijk. In dat geval is er plek voor 120 tot max. 200 personen

Consistorie

Kleine vergaderruimte voor 8 max. 10 personen. Geschikt voor (informeel) overleg aan een ‘ronde’ tafelopstelling. Wordt bij concerten ook gebruikt voor omkleden etc.

1e verdieping

Zaal met U wormige of rechthoekige vergaderopstelling voor groepen tot ca. 24 personen. Desgewenst kan men ook groepsopstelling maken voor 4- 8 personen. Presentaties kunnen met een (zelf mee te brengen) beamer op een witte wand worden getoond. De zaal wordt bij grote concerten gebruikt als omkleed- en koffieruimte voor het concert en tijdens pauze.

Jids, 2e verdieping

Informele vergaderzaal voor max. 30 personen.  Er is een vergadertafel, maar de zaal heeft vooral een informeel karakter en is vooral ingericht voor de jeugd. Omdat er een bar is wordt de ruimte tevens gebruikt voor informele bijeenkomsten en een afsluitende borrel na een stevig avondje vergaderen. Er is geluidsinstallatie en er hangt een beamer die gehuurd kan worden.