U bent hier

Ontmoeting met Openbaringen

Door Marjavandenberg op 29 oktober 2015 16:38

Ontmoeting met Openbaring

Het laatste boek van de Bijbel, ‘Openbaring’, is ongetwijfeld het meest bijzondere boek in de bijbel. Het is echter ook één van de meest lastige boeken in de Bijbel. Om dit lastige boek dichter bij u te brengen, als 21e eeuwse gelovige, zal het op zondagavond 15 november van begin tot eind worden voorgelezen (1½ uur). Maar niet zo maar! Het zal worden gedaan door meerdere personen en zal worden ondersteund door een uitgebreide Power Point Presentatie, met daarin allerlei geluidsfragmenten, achtergrondmuziek en dia’s die tonen wat er wordt voorgelezen.

 

Een ieder die graag een bijzondere Ontmoeting met Openbaring wil hebben, is hierbij van harte uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn. De toegang is gratis (collecte).

 

Voor hen die daarna nog meer willen weten, bestaat er de mogelijkheid om een serie van 5 studie avonden te volgen. Hierin wordt o.a. de inhoud, achtergrond, structuur en de verschillende visies behandeld. U kunt zich hiervoor na afloop van de avond opgeven bij Werner Knol (data en locatie afhankelijk van opgave).

 

Datum                       : zondag 15 november 2015

Locatie           : Samen Op Weg Gemeente Kudelstaart

                        : Kerkelijk Centrum De Spil

                        : 1433 HD Kudelstaart

Tijd                 : 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Contact          : Joke van Leeuwen (jenjlesi@gmail.com)

Uitvoering     : interkerkelijk huiskring ‘Alpha Groei Groep’ o.l.v. Werner Knol

Verdere info : teacher@teacheronthetower.com