U bent hier

Kerstdiensten in De Spil

Door scribent op 18 december 2017 11:05

Kerstdiensten in De Spil

 

Nadat u komende zondag 24 december om 10.00 uur in een “gewone dienst”hebt kunnen luisteren naar Robbert-Jan van Duijn nodigt de Protestantse Gemeente “Samen-op-Weg” u uit voor de speciale kerstdiensten op Kerstavond en Eerste Kerstdag rondom het thema “Engelen bestaan!”

Kerstavond 24 december om 22.00 uur wordt uw aandacht gevraagd voor een speciale Multimediale Kerstnachtdienst “Engelenverhalen”. Ondersteund met beelden en muziek zal ds. Hans van Dalen ons meenemen naar de wonderlijke wereld van (Kerst-)engelen. Met begeleiding van een gelegenheidsorkest zingen we bekende kerstliederen. Vanaf 21.00 uur bent u welkom voor een ontmoeting met kerstbrood en koffie in de hal.

Eerste Kerstdag 25 december om 10.00 uur is het thema“Engelenlied”. Medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer o.l.v. Hans van Noord. Voorganger is ds. Hans van Dalen. Er is kinderoppas voor de allerkleinsten en kindernevendienst voor alle kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het orgel wordt bespeeld door Jan Sikkema.

Tweede Kerstdag 26 december om 10.30 uur Kerstmusical “De moeite waard”. Herbergier Levi is van plan om de laatste plaatsen in zijn herberg voor veel geld te verhuren. Als Jozef en de zwangere Maria zich bij hem melden, wijst hij het arme stel daarom door naar de stal. Dit tot grote ergernis van zijn vrouw Judith en zijn dochters Noa en Susanne. Die nacht vinden er bijzondere gebeurtenissen plaats en zien we een bijzondere verandering in de opstelling van Levi. Voorafgaand aan de humoristische musical is er een kerstontbijt om 9.20 uur. Wilt u mee ontbijten geef u dan op via 0297-346035.

Bent u nieuwsgierig geworden dan bent u met Kerst van harte welkom bij één van de diensten in kerkelijk centrum De Spil, Spilstraat 5 te Kudelstaart.