U bent hier

15 april a.s.: kerkdienst XL; schrijf u in!

Door scribent op 24 maart 2018 16:18

In navolging van de Kindernevendienst en de Jeugdkerk zal er op 15 april een kerkdienst XL worden georganiseerd. Het thema van deze dienst is vissen.
Niet alleen de preek zal over dit thema gaan …….. achter in de kerk zullen tafels staan, waaraan de preek een creatief vervolg zal krijgen. Aan deze tafels zullen na de dienst twee workshops plaats hebben, die gegeven worden door mensen van de Werkschuit. Je hoeft geen creatief genie te zijn om mee te doen, iedereen van jong tot oud kan het!!! Aan één tafel zal worden gehandletterd (= mooie letters tekenen, zoals de monniken vroeger deden) en aan de andere tafel zal worden geschilderd. Natuurlijk wordt er gezorgd voor koffie/ thee en limonade en er zal deze zondag voor iedereen een broodje zijn. In de hal liggen intekenlijsten om mee te doen aan het handletteren/ schilderen. Voor beide activiteiten kunnen 15 volwassenen en 5 kinderen (vanaf 6 jaar) zich opgeven. Aan de volwassenen zal voor het handletteren/schilderen een bijdrage van € 5 gevraagd worden. Voor kinderen jonger dan zes jaar zal een aparte tafel klaarstaan, zodat ook zij mee kunnen doen.
We hopen op deze manier met elkaar, van jong tot oud, een goede en gezellige Kerkdienst XL te hebben! Mis dit niet….schrijft u alvast in!!!!
Commissie Vorming & Toerusting